miercuri, 21 noiembrie 2007

Ce-i aia publicitate?


Asta urmeaza sa descopere concurenta noastra in zilele care urmeaza. Dan a venit cu o idee pe care vom incerca sa o dezvoltam si care o sa ne arunce in aer traficul pe site. Pana aici nimic deosebit, nu? Idei care sa rezolve problema traficului sunt o multime; pana si noi - iarasi trebuie sa-l mentionez pe Dan :) - am avut vreo cateva care se aplica destul de bine.

DAR, ceea ce urmeaza sa punem in aplicare va fi strict legat de interfetele evoluate. Gata cu spam-ul pe yahoo messenger, rugat colegii de serviciu si vecinii de scara sa dea un click. E timpul sa trecem de la spam la publicitate.


Succese in ramura!

Cin Cin


Se pare ca nu am tinut degeaba sampania la rece. Dupa un efort colectiv laudabil (bravo echipa :D) e timpul sa spargem sticla, dar nu o sa ciocnim prea tare sa nu distrugem codul. Ne-a indexat in sfarsit Google, si surpriza, aprem pe pozitia a 15-a la un search cu "interfete evoluate"

Keep up the good work team ! Suntem pe un trend ascendent si intentionam sa mentinem trena ridicata. De asemenea, vom pune referinte pe blogul nostru la proiectele care ni se par interesante si care merita apreciate.

Nu ezitati sa ne vizitati site-ul, pregatim o serie de articole interesante ce merita atentia voastra.