vineri, 23 noiembrie 2007

Tanenbaum in Romania

Da, e adevarat !! Andrew Tanenbaum a venit in Romania, chiar la noi in Politehnica. Stiu ca acest topic nu are legatura cu proiectul la interfete evoluate, dar un asemenea eveniment merita mentionat. Toata lumea (adica cei de le A&C)a asteptat cu nerabdare evenimentul, dupa parerea mea a fost ceva similar cu venirea lui Michael Jackson la inceputul anilor 90.

Din pacate organizarea a lasat de dorit. Ar fi fost mult mai potrivita sala A 500 pentru un asemenea eveniment.Prezentarea a fost excelenta, dl Tanenbaum fiind deosebit de carismatic. Pe scurt, ne-a vorbit despre Minix si Turtle.


Iata aici un filmulet realizat de Bogdan

Din viata si opera "premiantilor"


Curios din fire cum sunt, am mai aruncat si eu cate o privire pe topul premiantilor la cautarea Google dupa interfete evoluate. Cum ajungi si cum te mentii in top e treaba dificila, toata lumea stie asta. O referentiere de la un site ca softpedia nu e de ici de colo, ca si traficul pe care mai mult ca sigur ca o sa-l inregistrezi.

Bine-bine, da' cum facem? Link direct nu putem pune ca zburam de pe forum, incalca regulamentul. Nici macar in semnatura nu-l putem baga fiindca si asta e interzis. Iata varianta castigatoare: niste baieti tocmai au primit o gluma buna "pe mess" si fiindca era asa de buna s-au gandit sa o arate intregului forum. HAHAHAHAAAHAHAHAh ce amuzanti sunteti baieti, am ras cu lacrimi o ora intreaga, iar seful meu a ras toata ziua cand a auzit-o. Pana si cei mai "tulburi" colegi programatori s-au scuturat de ras cand au auzit gluma asta asa de buna. Pacat ca nu mai e emisiunea aia cu bancuri cu Florin Piersic, ati fi facut o treaba excelenta.
Adevarata gluma exista pe undeva, pe acolo pe unde dezvoltati site-ul dar nu e nevoie sa scrieti cod PHP, editati HTML-uri, CSS-uri... Nu este nevoie!

Nu este nevoie sa-mi multumiti pentru traficul facut, este modul in care ma pot revansa pentru momentele amuzante oferite.